<-PAGINAHTML-ONLINELDEN->
zelfmoord

fysiotherapie
Internet / Startpaginas

zelfmoord


Menu van deze startpagina Meer informatie Gratis je eigen startpagina Bekijk alle pagina's Admin login Toevoegen aan je favorieten
Weblog - Fysiotherapie Weblog

Eigen startpagina Topics
- Huisartsen in staking
-

Fysiotherapie wat is het nu eigenlijk? Links
- Eigen weblog?
- Eigen startpagina?

  Fysiotherapie LinkEx
- Jouw link hier?

  Betaalde LinkEx
- 50 plus dating
- Dierenverzekering
- Lekker uit eten
- Daten
- Jouw link hier?

 Poll
Zijn voedingsupplementen een toegevoegde waarde voor de fysiotherapie
Ja,absoluut. dit is een toegevoegde waarde.
Soms, kunnen ze nuttig zijn.
Nee, supplementen staan los van de fysiotherapie.
Anders.


 Wie zijn er online?
- 45 Gasten

 Forum
- De site (sjoerdsengers)
- Wat vind je van de opleiding (sjoerdsengers)

 Clubnieuws
- Nieuws

 Shoutbox


 Huisartsen in staking

Vrees
Patiëntenorganisaties zijn er ook niet blij mee en vinden de stakingsactie 'op het randje'. De minister en de organisaties vrezen dat patiënten de dupe worden van de gesloten praktijken, volgende week woensdag, donderdag en vrijdag. Artsen zijn alleen in noodgevallen beschikbaar.
Minder geld
De huisartsen protesteren met de staking tegen de plannen van Hoogervorst om het geld voor de huisartsen voortaan anders te verdelen. De artsen krijgen minder geld per patiënt, en worden afhankelijker van de zorgverzekeraars. Maar Hoogervorst ziet geen reden om de artsen meer geld te geven: "Ik beschik niet over de middelen om een beroepsgroep zomaar 10% erbij te geven. Ik hoop maar dat de acties niet al teveel ellende voor de patiënten zullen veroorzaken", zei hij in RTL Nieuws.

Stappen
De huisartsen beloven dat de patiënten niet de dupe van de aangekondigde acties zullen worden. Bij spoedeisende hulp kunnen patienten terecht bij 112 en op de eerste hulp in het ziekenhuis. Maar de patiëntenverenigingen betwijfelen of dat genoeg is om de zorgvraag op te vangen. Op dit moment onderzoeken de verenigingen of ze juridische stappen tegen de staking gaan nemen. Artsen zijn namelijk wettelijk verplicht om voldoende zorg te bieden.
Geplaatst door: Gast op 23-05-2005 18:37

 

Fysiotherapie wat is het nu eigenlijk?

Wat is fysiotherapie nu eigenlijk? Als we gaan kijken naar de feiten dan is de fysiotherapie een beroep gebaseerd op praktische niets? ja, natuurlijk zijn er een aantal onderdelen bewezen met wetenschappelijk onderzoek, maar het overgrote deel is gebaseerd op gedachten en ideeën van verschillende therapeuten.

Er moet naar mijn idee ook zo snel mogelijk onderzoek gedaan worden naar zo veel mogelijk onderdelen van de fysiotherapie zodat ons vak een betere basis heeft voor de toekomst en dat we nog lang onze professie kunnen uitoefenen.Geplaatst door: sjoerdsengers op 23-05-2005 17:38


Eigen startpagina